Wat is EPS

Zelf bijdragen aan een beter milieu? Dat is bouwen met lucht!
EPS bestaat voor 98% uit lucht, waardoor relatief weinig materiaal nodig is om veel volume te verkrijgen. Door al de lucht die is opgesloten in kleine bolletjes is het heel licht en heeft het een hele hoge isolatiewaarde. En al is één of enkele bolletjes met een vinger nog eenvoudig in te drukken, zo blijkt de weerstand tegen vlaktedruk juist heel hoog te zijn en dus heel goed bruikbaar voor constructieve doeleinden. Bovenal is het ook nog 100% te recyclen.
Dus dé manier om persoonlijk bij te dragen aan de leefbaarheid van onze planeet is het gebruik van EPS! EPS, piepschuim, tempex, styropor, etc. Het staat voor het ingenieus en duurzaam gebruik maken van lucht.
 
Er wordt vaak gesproken over het verminderen van milieu impact (o.a. door verkleinen CO2-voetprint) in winning en productie, energiebesparing door toepassing van de juiste materialen én recyclen van individueel gebruikte materialen. Het antwoord is EPS, engineered air!

EPS is het beste antwoord op slim gebruik van onze resources. Het is heeft een lage CO2-emissie, het helpt energie te besparen, is niet schadelijk en kan tot 7 keer gerecycled worden. Dus het beschermt niet alleen wat erin ingepakt is, maar ook ons milieu.


Dutcheps


Gildestraat 12
6883 DB Velp
Route Productielocatie