Lodges arriveren op vakantieparken


Na maanden van voorbereiding en hard werken zijn nu op diverse vakantieparken van Molecaten deze trendy en luxe accommodaties te vinden.

Lodge 1 is de variant afgewerkt met tentdoek aan de voorkant. Het heeft de sfeer van een tent én de warmte en luxe van een huisje. Er zitten 2 slaapkamers in met totaal 5 bedden welke met een tentdoek wordt gescheiden van het leefgedeelte. Bovendien heeft de Lodge een toilet, een verwarming en een compleet ingerichte keuken met vaatwasser.


Lodge 1

Lodge 2 is een stoer en eigentijds vakantieverblijf met 2 slaapkamers (totaal 5 bedden), badkamer (douche en wastafel) en apart toilet. De woonkamer is één geheel met de keuken en is ruim genoeg om te voorzien van een zithoek én een eethoek. De luifel over het terras steunend op houten balken maken het plaatje compleet en bezorgen de gasten het ultieme vakantiegevoel.


Lodge 2

De Lodges zijn duurzaam gebouwd. Het gebruik van het hoog isolerende EPS (piepschuim) geeft deze vakantiewoningen een gemoedelijk en gezellige sfeer. En dat met 98% lucht en 2% grondstof dat 100% te recyclen is! Ook de terrassen werken sfeerverhogend en zijn gemaakt van hardhout.

Download hier meer informatie over de Lodges


"Molecaten verrast met nieuwe accommodaties"
Maak kennis met de trendy & luxe kampeer cabin Vlinder en chalet Zonnestraal.
Dit is 'Glamping'! Bent u de eerste gast in de nieuwe trendy en luxe accommodaties Vlinder of Zonnestraal bij Molecaten? Kom huren met de sfeer van kamperen in de nieuwe kampeer cabin of chalet. Beide accommodaties zijn duurzaam gebouwd van EPS met hoge isolatiewaarde!
Lees meer of boek op www.molecaten.nl/nieuws/nieuw

Dutcheps


Gildestraat 12
6883 DB Velp
Route Productielocatie