Uitnodiging Design & Technology event

UITNODIGING DESIGN & TECHNOLOGY EVENT 9 APRIL OP IPKW

Beste relatie,

Kom ook op donderdag 9 april naar het zevende Green Industry Event: Design & Technology II op IPKW. Bekijk ter plekke de inzendingen voor de Ontwerp + Innovatie Prijs Gelderland en maak de prijsuitreiking mee. Maak kennis met de merkstrategie van Philips en met de ervaringen van Fabrique-oprichter Jeroen van Erp. Ervaar de preview van de unieke Workmates-krant, die de week erna in Milaan wordt gepresenteerd. En vind de verbinding met andere ondernemers, ontwerpers, makers en techneuten.

Samenwerking tussen de creatieve industrie en de maakindustrie kan beter. De kick-off op 10 juli 2014 op het Green Industry Event was een groot succes. Voor het vervolg op 9 april liggen de verwachtingen hoog volgens Nedcam. Het IPKW is inmiddels de thuishaven van zusterbedrijf Dutch EPS Building Solutions.

Bezoek aan Dutch EPS Building Solutions
Interesse om op deze dag ook even bij Dutch EPS Building Solutions binnen te kijken waar momenteel de productie in volle gang is? Dat is mogelijk, want van 12:30 tot 13:30 uur is er gelegenheid om binnen rond te kijken en vragen te stellen. Graag apart aanmelden voor dit bezoek via info@dutcheps.com of via telefoonnummer: 0614968210 Erwin van Maaren.
Over het thema van het event
“Nieuwe dingen leer je buiten je eigen vakgebied”, aldus voormalig De Baak-directeur Harry Starren. Ook volgens IPKW ontstaat innovatie bij uitstek door partijen uit verschillende vakgebieden bij elkaar te brengen. Met die overtuiging verbinden zij de maakindustrie met de creatieve industrie. De kickoff van juli vorig jaar geven ze op 9 april een vervolg, met inspirerende sprekers, voorbeelden, producten en projecten.

Wanneer?
Donderdag 9 april 2015, van 14.00 tot 17.30 uur (inclusief netwerkborrel). Inloop vanaf 13.15 uur.

Waar?
Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, 6827 AV Arnhem.
Aanmelden?  Klik hier om je gratis aan te melden

Kosten?
Het event is gratis te bezoeken. De organisatie van IPKW wil er echter graag op wijzen dat ze kosten maken voor het organiseren van dit event. Indien je verhinderd bent vragen ze je dan ook om je per mail weer af te melden.

Wat is het Green Industry Event?
Een event dat twee keer per jaar wordt gehouden, met een wisselend thema op het snijvlak van duurzaamheid, innovatie en industrie. Het event wordt georganiseerd door de Gemeente Arnhem, Stichting kiEMT, Ontwerp Platform Arnhem (OPA) en IPKW.

Voor wie?
Voor ieder die geïnteresseerd is in de meerwaarde van samenwerking tussen de maakindustrie en de creatieve industrie. Voor ieder die wil netwerken, die zich wil laten inspireren en/of die zelf een innovatief idee heeft. Voor ieder die actief is in de politiek, het bedrijfsleven, de creatieve sector en/of de maakindustrie en die samen met ons op zoek gaat naar verbindingen en innovatie.

Twijfel je om te komen? Bekijk hier een videoterugblik van het eerste Design & Technology-event en lees meer informatie over het naderende event. Voor vragen neem gerust contact op met IPKW per mail of via (026) 384 46 46.

Klik hier om je gratis aan te melden

Tot 9 april op IPKW!

Dutcheps


Gildestraat 12
6883 DB Velp
Route Productielocatie