EPS / AirpopĀ®

Dag piepschuim, hallo Airpop®!

Airpop® engineered air is de overkoepelende merknaam waarmee de Europese EPS-industrie de markt gaat overtuigen van de voordelen van EPS en het imago wil verbeteren. 

Het Nederlandse Stybenex heeft samen met alle Europese brancheverenigingen voor EPS de handen ineengeslagen om te werken aan een upgrade van EPS-producten in de markt. Hierbij hoort een éénduidige naam en een campagne om duidelijk en simpel alle voordelen van Airpop® uit te leggen en te laten zien dat het al veel verder in het normale leven is ingevoerd dan de meeste mensen zich realiseren.

Ieder land, zo niet iedere converter, voert een eigen naam en heetf zijn eigen boodschap. Of het nu piepschuim, tempex, styrofoam, strafor of polistirolo is, het gaat verder als “Airpop®, The smartest way of engineering air”. EPS bestaat immers voor 98% uit lucht en de industrie kan dat heel slim in allerlei vormen, dichtheden en toepassingen ontwerpen, dat vervolgens 100% recyclebaar is. Voor EPS-verpakkingen wordt de slogan 'The smartest way of keeping things save and protected' gehanteerd en voor toepassingen in de bouw is deze aangepast naar 'The smartest way of keeping energy consumption low'.
 
Welkom Airpop®!

Dutcheps


Gildestraat 12
6883 DB Velp
Route Productielocatie